Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op of bel:
0252 - 222 269 of 06-12101075

Tegel & natuursteenwerk

Als vakbekwaam tegelzetter weten wij professioneel en creatief om te gaan met alle soorten en maten tegels. Onze kennis is zeer breed en wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwerkingstechniek en materiaalsoorten.
Bij ons staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Wij werken enkel met de beste verwerkingsproducten.
Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit van het afgeleverde werk.

Tevens zijn wij gediplomeerd en erkend verwerker van Schlüter-Systems, daardoor kunnen wij zorgen voor een oplossing op maat. Wij werken met Schlüter-Systems ontkoppelingsmatten voor probleem ondergronden en constructiesystemen voor balkons en terrassen, met volledige garantie. Laat u informeren over de mogelijkheden!


Vloerverwarming & koeling

Een tegel- of natuursteenvloer laat zich bij uitstek combineren met vloerverwarming/koeling. Wij leveren en plaatsen diverse systemen:

  • vloerverwarming traditioneel gebonden op matten.
  • vloerverwarming ingeslepen in de cementdekvloer.
  • vloerverwarming & koeling met Schluter-BEKOTEC-THERM
  • elektrische vloer & wand verwarming.


Levering tegels & natuursteen

Door de samenwerking met verschillende showrooms in de regio kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop van uw tegels, natuursteen en sanitair. Hierdoor zijn wij in staat u producten van goede prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op, dan begeleiden wij u naar de juist showroom.