Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op of bel:
0252 - 222 269 of 06-12101075

Over ons

Na het afronden van de vakopleiding tegelzetten in 1964, heeft Theo Jansen 31 jaar ervaring opgedaan als tegelzetter in loondienst. Toen Martijn Jansen zijn vakopleiding in 1992 heeft afgerond en nog 3 jaar ervaring heeft opgedaan in loondienst, hebben Theo & Martijn in 1995 tegelzetbedrijf Theo Jansen & Zn. opgericht.

Ons tegelzetbedrijf richt zich op het verwerken van alle soorten tegels, natuursteen en de installatie van complete badkamers. Wij voeren onze werkzaamheden uit onder het motto: zo zou ik thuis ook gehad willen hebben.  Doordat we alle werkzaamheden in één hand houden, heeft u te maken met één iemand in huis en één aanspreekpunt.

Wij volgen jaarlijks bijscholing in Duitsland op het gebied van installatietechniek en tegel verwerkingtechniek. Tevens zijn wij gediplomeerd en erkend verwerker van Schlüter-Systems.

Wij hebben zelf geen showroom, maar door de samenwerking met verschillende showrooms in de regio kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop van uw tegels, natuursteen en sanitair.

Omdat wij hechten aan een goed advies, nemen wij graag de tijd om elke klant persoonlijk te adviseren over ideeën en materialen. Daarom werken wij op afspraak. Bel of email gerust voor het maken van een afspraak. Wij hopen u binnenkort als klant te mogen verwelkomen

Met vriendelijke groet,
Theo & Martijn Jansen